Warsztaty kulinarne : „Ciasteczka owsiane z gorzką czekoladą”

W środę podczas warsztatów kulinarnych dzieci z Niepublicznego Przedszkola „Promyk” w Warszawie upiekły ciasteczka owsiane z gorzką czekoladą i bakaliami. Przygotowały ciasto, a następnie dodały do niego starannie pokrojone morele, płatki migdałów, rodzynki oraz tartą czekoladę. Z tak przygotowanej masy uformowały ciasteczka   i włożyły je do piekarnika. Wspólne wypieki dostarczyły dzieciom jak zwykle niezapomnianych wrażeń, ale największą radość sprawiła degustacja własnoręcznie wykonanych  ciasteczek.

2015-02-26 003                                                                                              2015-02-26 045

2015-02-26 016                                                                     2015-02-26 025

2015-02-26 011                                                                                              2015-02-26 041

2015-02-26 012                                                                                              2015-02-26 059

2015-02-26 046                                                                                              2015-02-26 056

2015-02-26 058                                                                     2015-02-26 064