Warsztaty kulinarne : “Ciasteczka owsiane z gorzką czekoladą”

W środę podczas warsztatów kulinarnych dzieci z Niepublicznego Przedszkola “Promyk” w Warszawie upiekły ciasteczka owsiane z gorzką czekoladą i bakaliami. Przygotowały ciasto, a następnie dodały do niego starannie pokrojone morele, płatki migdałów, rodzynki oraz tartą czekoladę. Z tak przygotowanej masy uformowały ciasteczka   i włożyły je do piekarnika. Wspólne wypieki dostarczyły dzieciom jak zwykle niezapomnianych wrażeń, ale największą radość sprawiła degustacja własnoręcznie wykonanych  ciasteczek.

2015 02 26 003 225x300 - Warsztaty kulinarne :                                                                                               2015 02 26 045 225x300 - Warsztaty kulinarne :

2015 02 26 0161 225x300 - Warsztaty kulinarne :                                                                      2015 02 26 025 300x225 - Warsztaty kulinarne :

2015 02 26 011 225x300 - Warsztaty kulinarne :                                                                                               2015 02 26 041 225x300 - Warsztaty kulinarne :

2015 02 26 012 225x300 - Warsztaty kulinarne :                                                                                               2015 02 26 059 225x300 - Warsztaty kulinarne :

2015 02 26 046 225x300 - Warsztaty kulinarne :                                                                                               2015 02 26 056 225x300 - Warsztaty kulinarne :

2015 02 26 058 225x300 - Warsztaty kulinarne :                                                                      2015 02 26 064 300x225 - Warsztaty kulinarne :